Algemene voorwaarden Tiles & Garden

Business Unit: Tiles & Garden

Op alle activiteiten die verband houden met de zakelijke activiteiten met betrekking tot de producten die door onze relaties worden geregeld en geleverd van waaruit wij een dealerschap hebben, in welke vorm dan ook, zijn de voorwaarden van die relatie van toepassing. Als voorbeeld: wanneer u tegels selecteert en kiest bij een van onze partners, zoals Michel Oprey & Beisterveld in hun showroomlocaties in Vianen & Echt, dan zijn de algemene voorwaarden van Michel Oprey & Beisterveld van toepassing aangezien deze daar specifiek voor ontworpen zijn doel van de tegelhandel.

Onze activiteiten

We benadrukken dat onze activiteiten enkel en alleen de facturatie en betaling van de producten omvatten die door de klant bij Michel Oprey & Beisterveld worden gekocht. Om deze reden zien we af van alle aansprakelijkheden die kunnen optreden tijdens het koop- en leveringsproces en alle mogelijke garanties voor alle producten en of diensten die bij Michel Oprey & Beisterveld zijn gekocht. Aangezien Michel Oprey & Beisterveld via haar dealers opereert, wat in ons geval geconcentreerd is op financiële afspraken met de eindklanten, zijn de enige activiteiten die we doen financieel en intermediair met planning van levering.

Betalingsproces

Na akkoord van de bestelling zal de klant na ontvangst van de factuur een voorschot op onze rekening moeten storten. de minimale storting is 30% tot 50%. Het resterende bedrag dient volledig betaald te zijn voordat de levering van de tegels plaatsvindt. De klant kan er ook voor kiezen om volledig te betalen zonder de mogelijkheid van een aanbetaling. Dit is geheel aan de beslissing van de opdrachtgever. Van elke betaling ontvangt de klant een bevestiging via een van de gebruikelijke communicatiemiddelen, zoals e-mail, WhatApp en andere indien van toepassing.

Geschillen

In geval van een geschil kunnen we helpen met communiceren, wat betekent dat eventuele berichten worden doorgestuurd naar de juiste afdeling, wanneer dit gebeurt. Elke beslissing van Michel Oprey & Beisterveld is buiten onze invloed, maar wordt door ons gerespecteerd.

download de voorwaarden in het Nederlands, klik dan hieronder op de downloadknop. De algemene voorwaarden van Michel Orey & Beisterveld zijn in het Nederlands. De meeste pagina’s van de website van Fast2Market is in het Engels, we zijn in meer of mindere mate actief in Nederland, België, Duitsland en andere landen.